Om Fordelslån

Kontakt kundeservice

Email: info@fordelslån.dk

Vi kan ikke modtage betalinger på helligdage, banklukkedage samt weekender.

Virksomheds- og bankoplysninger

Fordelslån - Bedre Kredit ApS

Adresse: Center Boulevard 5, 2300 København S

CVR-nummer: 39788985

Registrerings- og kontonummer 8075 - 1768278

Ved bankoverførsel - Husk at angive dit låne nr. i feltet "tekst til modtager".

Ansvarlighed

Det er ikke alle der bliver godkendt til lån hos Fordelån. Vi foretager en ansvarlig kreditvurdering og sikrer os at du ikke låner mere end du kan tilbagebetale. Når du ansøger vil du indenfor få sekunder, få svar på om du kan låne. Kan vi ikke tilbyde dig det ønskede beløb, vil du få tilbud om et lavere beløb, hvis dette er muligt.

Med et annuitetslån som vores, træffer du et sikkert valg. Ydelsen er den samme hver måned og du har en fast plan for tilbagebetalingen. På denne måde har du fuldstædnig styr på din økonomi.

Få svar på din ansøgning indenfor få sekunder

Med en ÅOP på 24,90% kan vi tilbyde dig et konkurrencedygtigt lån. Vi tilbyder ligeledes mulighed for at blive tilmeldt vores Fordelsklub, hvor du ikke kun få mulighed for straksudbetaling af dit lån men også får rente- og afdragssikring på dit lån, i tilfælde at du senere skulle havne i en uheldig situation, hvor dit rådighedsbeløb ændrer sig betydeligt.

Klubben

Som en del af Fordelsklubben får du udbetalt dit lån, så snart din ansøgning er godkendt - altså med det samme.

Fordelsklubben sørger ligeledes for at du aldrig havner i en dum situation, hvis uheldet skulle være ude og du f.eks. mister dit arbejde. Her vil du være dækket af Fordelsklubbens rente- og afdragssikring, hvor renter og afdrag kan sættes på pause i en periode på op til 12 måneder..

Bliv del af fordelsklubben

Det kan være svært at forudse ens økonomiske situation, derfor tilbyder vi et medlemsskab, der blandt andet sikrer dig økonomisk, hvis dit rådighedsbeløb skulle ændre sig betydeligt. Skulle du f.eks. miste dit job, har du mulighed for rente- og afdragsstop på dit lån, i helt op til 12 måneder. På denne måde kan du komme på fode igen, uden at skulle bekymre dig om betalingen.

membership join